Soorten klinkers

klinkers-leggenKlinkers leggen

Klinkers bestaan in tal van kleuren en formaten. Dit laat toe om diverse patronen te verwerken of verschillende kleuren in een oprit te gebruiken.

Vindt u het dan nog net te gewoontjes om een hele oprit aan te leggen met mooi gelijk gevormde, egale klinkers? Dan kan u kiezen voor de getrommelde versie van de klinkers van uw voorkeur waarbij de randen van alle klinkers ongelijkmatig gebroken zijn.

Klinkers: Patronen & kleuren

De Bestrater heeft jarenlange ervaring met bestratingswerken en het plaatsen van klinkers. U weet ongetwijfeld graag vooraf de prijs. Klinkers leggen kan zowel volgens een eenvoudig patroon als volgens complexe patronen met diverse kleuren. Hoe complexer het patroon, het hoger de prijs oploopt.

Kleiklinkers of betonklinkers leggen? Wij kunnen geheel volgens uw wensen klinkers leggen. Prijs hiervoor hangt sterk af van wat u precies verwacht van uw oprit in klinkers.

klinkers-plaatsenKlinkers prijzen

Klinkers leggen? De totale prijs van uw bestrating hangt in de eerste plaats af van de klinkers prijs. Klinkers die extra behandelingen ondergaan zoals het trommelen, zullen vaak iets duurder zijn.

Bij De Bestrater kan u terecht voor een nieuwe bestrating in klinkers, geheel volgens de stijl van uw woning. Zo kunnen wij ook klinkers plaatsen in patronen die volledig meegaan met de specifieke architecturale uitstraling van het gebouw zelf, zoals bogen, zuilen of andere vormen.