Klinkerwerken

klinkerwerken-limburgKlinkerwerken Limburg: snel een mooi resultaat

Wanneer u uw woning nét dat ietsje meer uitstraling wil geven door een mooie oprit aan te leggen, kan u op De Bestrater rekenen. Wij kunnen op heel korte tijd uw nieuwe oprit aanleggen.

Onze klinkerwerken prijzen zijn zeer concurrentieel. Bovendien bieden wij een extra voordeel qua snelheid bij onze particuliere klanten. Wij werken voor onze klinkerwerken namelijk met een zeer innovatief funderingsmateriaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat u uw oprit onmiddellijk in gebruik kan nemen.

klinkerwerken-prijzenKlinkers kiezen

De keuze in bestratingsmaterialen is enorm uitgebreid. Als u kiest voor klinkerwerken, heeft u de keuze uit kasseien, kleiklinkers of betonklinkers.

Deze bestratingen bestaan op hun beurt in verschillende uitvoeringen en kleuren, waardoor uw oprit geheel in harmonie met uw tuin en woning kan worden uitgewerkt.

Klinkerwerken: van fundering tot plaatsing

Klinkers leggen? De Bestrater helpt u niet alleen bij de eigenlijke klinkerwerken. Dankzij onze zeer ruime ervaring met grondwerken, funderingswerken en klinkerwerken, kunnen wij uw project van A tot Z realiseren.

Wanneer wij voor u bijvoorbeeld een bestaande oprit vervangen door een nieuwe, kunnen wij de aanwezige bestrating perfect voor u verwijderen.